Student och vill vässa ditt CV?

SLU Holding erbjuder möjligheter till kvalificerad arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Vill du få användning av din utbildning innan examen, samtidigt som du kan skapa ett eget nätverk? Då tycker vi du ansöka om att bli studentkonsult.

Spetsa CV:t som studentkonsult
SLU erbjuder många möjligheter till kvalificerad arbetslivserfarenhet redan under studietiden.Vill du få användning av din utbildning innan examen, samtidigt som du kan skapa ett eget nätverk? Då tycker vi du ska bli studentkonsult. Du får såklart ersättning för din arbetsinsats, samtidigt som du spetsar ditt CV med värdefulla erfarenheter.

Idag har vi flera studenter på SLU Holding som arbetar som konsulter. De arbetar bland annat med ta fram enklare kartläggningar, omvärldsanalyser och marknadsundersökningar.

Så fungerar det

Ett hundratal innovationsprojekt
SLU Holding arbetar med innovationsprojekt från SLU och de gröna näringarna. Genom studentkonsulternas undersökningar skapas kunskap om potentiella marknader och underlag för fortsatta beslut. Som studentkonsult bidrar du till att kunskap från SLU kommer till användning i samhället.

Uppdrag matchas med person
När ett underlag behöver tas fram tilldelar vår koordinator uppgiften till den studentkonsult som bäst passar för att lösa uppdraget. När du får ett erbjudande - kom ihåg att studierna kommer först. Är du inne i en intensiv studieperiod är det helt okej att tacka nej. Det kommer fler uppdragserbjudanden.

Uppdrag och rapport
För att lösa ditt uppdrag behövs ca 20 timmar. Du får själv planera dina arbetsdagar för att kunna lösa uppgiften innan deadline. Uppstår frågor eller problem under arbetets gång kontaktar du koordinatorn.

När rapporten är färdig skickas den till koordinatorn och den innovations- och affärsrådgivare som beställt uppdraget. Ibland behöver kompletteringar göras. Efter det avslutas projektet.

Låter detta intressant? Ta i så fall kontakt med vår koordinator
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., studentkoordinator
+46 (0)73 999 27 30

 © SLU Holding AB •     Ulls väg 29c, 756 51 Uppsala •  Phone: 018 - 67 25 35