Utveckla din affärsidé med appen Blixtria

Blixtria är en app och ett verktyg som är baserad på affärsutvecklingsmodeller som används professionellt världen över. Blixtria gör det enkelt att både utveckla och utforma en affärsidé. Steg för steg bearbetar användaren idén, paketerar den på ett attraktivt sätt och anpassar den till både marknadens och kundens behov.

 

Blixtria har till syfte att öka entreprenörslusten bland SLUs studenter, och har tagits fram av SLU Holding för användning vid utbildningarna vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU). Appen används bland annat på Jägmästarprogrammet i Umeå, men kan självklart användas av alla som vill utveckla en idé på ett enkelt och inspirerande sätt. Vi på SLU Holding använder dagligen Blixtria i vårt arbete för att utveckla innovationer från forskningsresultat från SLU

­­­– Blixtria har varit ett bra verktyg för studenterna. Appen har hjälpt dem att tänka i nya banor och att tydligare se möjligheterna med att driva företag. Jag kommer definitivt att använda den i utbildningen även framöver, berättar Dimitris Athanassiadis som varit kursansvarig.

– Genom Blixtria kan entreprenörskap bli en naturlig del av undervisningen. Vi hoppas att den öppnar nya möjligheter för studenterna och deras framtida karriärer, säger Turid Sundin Carlsson, affärs-och innovationsutvecklare på SLU Holding.

Appen kan laddas ned gratis från App Store och Google Play. Blixtria finns både för Android och iPhone.

 © SLU Holding AB •     Almas allé 7, 756 51 Uppsala •  Telefon: 018 - 67 25 35