Robin Meijer, Projektledare, Venturlab SLU.

Robin Meijer

Projektledare, Venturelab@SLU
+46 (0) 724 52 52 14
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Studenternas länk mellan idé och genomförande

Hej Robin, vad arbetar du med på SLU Holding?

Jag arbetar med studentinnovationer i projektet VentureLab@SLU på SLU Holding i Alnarp, där jag hjälper studenter att förverkliga sina idéer.

Kan du berätta kort om din bakgrund?

Jag är uppvuxen i Arlöv och Alnarp med omnejd, men bor numera i Helsingborg. Jag har spenderat de senaste fem åren på SLU Alnarp där jag studerat på trädgårdsingenjör- och agroekologi-programmen, engagerat mig i Alnarps studentkår, och nu äntligen landat i en tjänst där mina största intressen möts; entreprenörskap, innovationer och de gröna näringarna!

Varför ska en student vända sig till dig?

Jag har ganska nyligen varit student själv – och vet hur det känns att ha en idé men inte någonstans att vända sig. Under min tid som student hade jag önskat lättare tillgång till vägledning och bättre chanser att hitta likasinnade och potentiella framtidspartners i diverse projekt. Jag vill hjälpa så många studenter som möjligt att komma vidare i sina projekt, och i min arbetsroll har jag goda kontakter med studenter och studentorganisationer och kan därför hjälpa till med att bygga broar mellan studenter med olika bakgrund och kompetens, något som jag verkligen brinner för!


Sitter du på en bra affärsidé? Vi på SLU Holding kan hjälpa dig att förverkliga den. Kontakta mig gärna så berättar jag mer.
Här kan du läsa mer om hur vi på SLU Holding kan stötta dig som student.

 © SLU Holding AB •     Almas allé 7, 756 51 Uppsala •  Telefon: 018 - 67 25 35