• SLU Holding investerar i Leafymade

  SLU Holding investerar i Leafymade

  Drivkraften för Leafymade AB är att utveckla hållbara material som kan ersätta plast och papper i engångsprodukter. Med sin investering ger SLU Holding nu bolaget både viktigt kapital och möjlighet till ny kunskap genom samarbeten med forskare på Sveriges Lantbruksuniversitet.

  Läs mer
 • Möt Mats Söderström – forskaren med satellitperspektiv på miljövänligare odling

  Möt Mats Söderström – forskaren med satellitperspektiv på miljövänligare odling

  Mats Söderström, samverkanslektor på avdelningen för mark och miljö på SLU i Skara, är forskaren bakom CropSAT®. En digital tjänst för precisionsodling som ger förutsättningar för bättre skördar och mindre miljöpåverkan. En solig dag i Skara intervjuade vi Mats om hans innovationsresa.

  Läs mer
 • SLU Holding investerar i forskningsbolaget Resorbable Devices AB

  SLU Holding investerar i forskningsbolaget Resorbable Devices AB

  Resorbable Devices AB står bakom en framgångsrik forskning inom resorberbara polymerer. Företaget har med grundaren Odd Höglund i spetsen utvecklat LigaTie®, ett självlåsande implantat i resorberbart material för säkrare och effektivare kirurgi.

  Läs mer

Ange e-postadressen som är knuten till dina inloggningsuppgifter. En verifieringskod kommer att skickas till dig. När du fått verifieringskoden kommer du att ha möjlighet att återställa ditt lösenord.

 © SLU Holding AB •     Almas allé 7, 756 51 Uppsala •  Telefon: 018 - 67 25 35